Mijn favorieten

Verkopen


Graag helpen wij u bij de verkoop van uw woning of appartement in de regio Utrecht-Woerden-Groene Hart.

Het verkoopproces omvat de volgende onderdelen:


Opname en recherche
Onze makelaar komt uw woning opnemen en inmeten. Tevens voeren wij de recherche uit naar onder meer bodemverontreiniging, informatie van de gemeente en het kadaster.

Waardebepaling & vaststelling vraagprijs
Na de opname en recherche geven wij aan wat volgens ons uw woning waard is. Is dat in lijn met uw idee, dan kunnen we de volgende stap zetten: in overleg met u de vraagprijs vaststellen.

Presentatie
De volgende stap is het verzorgen van een goede presentatie. Hieronder valt onder meer het opstellen van een verkooptekst, het verzorgen van de foto's, het maken van een plattegrond, het plaatsen van een tuin- of raamplakbord en het plaatsen van uw woning op Funda, Facebook en andere websites.

Bezichtigingen
Nu kunnen de kijkers langskomen. Na een bezichtiging laten wij u altijd weten hoe het is gegaan. En als we niets meer hoor van een kijker gaan we ze alsnog even nabellen.

Bieden en onderhandelen
Is er serieuze interesse, dan breekt het spel aan van het bieden en onderhandelen. Stap voor stap bespreken we dit met u, met als doel een zo gunstig mogelijke verkoop te realiseren.

Koopakte
Als verkopende partij stellen wij de koopakte op.

Eindinspectie en levering
Vlak voordat de woning bij de notaris aan de koper wordt overgedragen ('geleverd'), inspecteert onze makelaar samen met u en de koper de woning. We kijken of alles is achtergelaten zoals bij de koop is overeengekomen, of de apparatuur functioneert  en wenoteren de meterstanden. Vervolgens gaan we mee naar de notaris waar de uiteindelijke levering plaatsvindt.